Читај ми!

Измене јавног превоза због обележавања 80. годишњице ослобођења Београда

Сутра ће бити измењен рад појединих линија јавног превоза због обележавања 80 година од ослобођења Београда у Другом светском рату у оквиру манифестације "Дани слободе 2024", саопштено је из Секретеријата за јавни превоз.

Одлука се односи на рад појединих линија градског превоза у периоду од првих јутарњих полазака до краја дана.

Привремено се укидају тролејбуске линије 28 и 41, а појачава се тролејбуска линија 40.

Тролејбуси са линије 29 ће саобраћати на скраћеној траси од Трга Славија и носиће ознаку 29Л.

Аутобуси са линије ЕКО 2 ће саобраћати неометано својом редовном трасом до 18 сати, после чега ће, због одржавања 72. уличне трке ослобођења града Београда, до 23.00 сата саобраћати на скраћеној траси Трг Славија-Београд на води.

Аутобуси са линије 31 и минибус линије Е9 ће саобраћати на скраћеној траси од стајалишта "Трг републике" у Коларчевој улици.

Возила ће промену смера кретања вршити улицама Коларчева, Трг републике, кроз терминус "Трг републике", Браће Југовића, Француска, Трг републике, Коларчева.

Аутобуси са линије 27 ће у периоду од 18.00 до 23.00 часова у оба смера саобраћати улицама Булевар краља Александра, Трг Николе Пашића, Дечанска, Македонска, Трг републике, Васе Чарапића до терминуса "Трг републике".

Возила са линија 24, 26, 37 и 44, као и минибус линије Е2, у периоду од 18.00 до 23.00 часова ће у оба смера саобраћати улицама Француска, Трг републике, Македонска, Дечанска, Трг Николе Пашића и даље редовним трасама и користиће, у смеру ка Тргу Николе Пашића, стајалиште "Трг републике" у Улици Македонска, које у редовном режиму користе возила са линија 28 и 41, испред "Дунав осигурања".

У временском периоду од 12 сати до 12.30, због одржавања "Марша Бесмртног пука" доћи ће до привременог застоја у раду линија јавног превоза на траси марша.

У временском периоду од 19.30 до 20.30, возила са трамвајских линија 7, 9, 11 и 12 ће чекати на траси због дела манифестације који ће се одржати на Старом савском мосту.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи