Километарске колоне на Градини

Учесницима у саобраћају се саветује повећан опрез и поштовање прописа. Због летњих услова вожње треба правити чешће паузе. Другог дана викенда очекује се такође појачан саобраћај и дуже задржавање на граничним прелазима. На Гостуну се чека око 20 минута, на Прешеву, око 40 минута на изласку из земље, односно 15 минута на уласку у земљу. На Батровцима нема дужих задржавања. На Градини су колометарске колоне, на излазу из земље чека се до четири сата.

На граничном прелазу Градина су километарске контроле.

На излазу из Србије чека се до три-четири сата. Колоне према Димитровграду дуге су пет-шет километара.

Од јутрос се возила задржавају и пропуштају у осам трака, отоврене су две додатне траке на улазу ради излаза, али се гужве не смањују.

За улазак у Бугарску потребно је више од пет сати. За мање од 24 часа границу са суседном Бугарском прешло је 70.000 путника.

Гужве на Градини очекују се до вечерас. На улазу у Србију нема задржавања.

Због почетка радова на изградњи ауто-пута у Бугарској, возила се чим пређу границу преусмеравјау на стари калдрмисани пут.

Гужве су и на прелазима с Мађарском. Да би се прешао гранични прелаз Реске и стигло до Хоргоша потребно је око четири сата.

На излазу из Мађарске потребно је око три сата, док се на улазу у Србију чека око 60 минута.

Отворено је свих шет улазних трака и седма из супротног правца како би се саобраћај растеретио.

На излазу из Србије чека се до 30 минута.

Сви коју путују у ЕУ треба да рачунају још два сата да би ушли у Мађарску.

У најтежој ситуацији су они који путују аутобусима, око тридесет аутобуса чека на излазу из земље, исто толико и на улазу на Хоргошу.

На граничном прелазу Хоргош, за 24 часа прешло 60.000 путника у 14.000 путничких возила и 160 аутобуса. Оваква ситуација на Хоргошу заржаће се до вечерас.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 11. август 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару