Почели радови и у Џорџа Вашингтона, ево којом трасом ће се кретати аутобуси

Почели су нови радови на реконструкцији престоничких улица у оквиру великог реновирања "четири булевара". Радови су почели у улици Џорџа Вашингтона, потез од Таковске до Булевара деспота Стефана.

Реконструкција и уређење улица Џорџа Вашингтона (део између улица Таковске и Скадарске) и Цара Душана (део између улица Скадарске и Француске), као и десне половине коловоза Булевара деспота Стефана (смер према Панчевачком мосту) у зони раскрснице са Улицом Џорџа Вашингтона, проузроковаће промене у режиму рада линија јавног превоза, саопштено је из Секретеријата за јавни превоз.

Радови ће се изводити на деоници Ц3 – део између Таковске улице и Булевара деспота Стефана, као и на десној половини коловоза Булевара деспота Стефана (смер према Панчевачком мосту) у зони раскрснице са Улицом Џорџа Вашингтона од 26. јула до 7. новембра, као и на деоници Ц4 – део између Булевара деспота Стефана и Француске улице од 9. августа до 7. новембра.

Током извођења радова, од 26. јула до 8. августа биће примењен следећи режим рада линија јавног превоза – возила са линије јавног превоза (Дорћол /СРЦ "Милан Гале Мушкатировић" – Вуков споменик) саобраћаће трасом: терминус Дорћол /СРЦ "Милан Гале Мушкатировић" – Тадеуша Кошћушка – Цара Душана – Француска – Браће Југовић – Дечанска – Трг Николе Пашића – Булевар краља Александра – Вуков споменик.

Возила са линије јавног превоза 79 ће у зони радова саобраћати трасом: терминус Дорћол /СРЦ "Милан Гале Мушкатировић" – Тадеуша Кошћушка – Цара Душана – Џорџа Вашингтона – Булевар деспота Стефана - Цвијићева - Димитрија Туцовића и даље редовном трасом.

Линија 401Н саобраћаће у оба смера улицама Цара Душана, Француском, Трг републике (полазно за линију број 96), Дечанском, Трг Николе Пашића, Булеваром краља Александра, Београдском и даље редовном трасом.

Укидају се привремена стајалишта "Главна пошта 1" у зони Амбасаде Републике Чешке и "Таковска" у зони ОШ "Вук Караџић" која су користила возила са линије 5А на измењеном делу трасе.

Осим овога, важиће привремени режим који је успостављен током извођења радова у улицама Краљице Марије и 27. марта, на делу од Рузвелтове до Таковске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 11. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару