Гужве на границама, посебно на Батровцима

Саобраћај је појачаног интензитета, најоптерећенији су ауто-путеви у смеру ка Македонији и Бугарској, као и у смеру ка Мађарској и Хрватској. На аутопуту Београд - Ниш, кроз Поморавље, између Јагодине и Ћуприје, колона возила, вечерас је дуга око 14 километара и сваког часа је све дужа.

Већи број возила је и на путевима ка Црногорском приморју, зато из АМСС-а саветују возачима да имају више стрпљења уколико наиђу на успорену вожњу или застоје.

Према последњим подацима Управе граничне полиције РС, на Батровцима су задржавања вишесатна, на излазу из Србије око четири сата а на улазу око два сата.

Поред тога међупростор је попуњен а колоне на излазу и улазу из Хрватске дуге више километара.

На прелазу Шид на улазу у Србију чека се око сат и по. Препорука су прелази Сот, Бачка Паланка, Богојево где су задржавања до 30 минута.

Слично је и на Хоргошу – на улазу у Србију се чека око сат времена, а на излазу око сат и по.

На прелазу Хоргош Два на изалазу задржавања су такође сат и по, а на Келебији су задржавања на улазу и излазу су око сат времена.

На Бачким Виноградима на излазу задржавња су сат и по.

Када је у питању Мађарска, алтернативни прелаз на коме су задржавања ретко кад дужа од 30 минута је Бачки Брег.

Даље ка Македонији, на Прешеву су задржавања око сат времена на улазу и излазу из земље. Саобраћај се одвија у седам трака.

Са Црном Гором на Гостуну задржавања на улазу су око сат времена, а појачан је саобраћај и на Јабуци, где се на улазу чека око 40 минута.

На Градини са Бугарском задржавња су око сат времена и на улазу и на излазу из земље.

Према последњим информацијама добијених од ЈП "Путеви Србије", на наплатној станици Стара Пазова ка Београду задржавања су око 20 минута.

Код Јагодине колона возила дуга 14 километара

На аутопуту Београд - Ниш, кроз Поморавље, између Јагодине и Ћуприје, колона возила, вечерас је дуга око 14 километара и сваког часа је све дужа.

Из правца Београда, колона се формира око километар од улаза у Јагодину.
На улазу на наплатну рампу у Јагодини, где је колона возила такође дугачка.

Искључујући се на овој наплатној рампи, возачи заобилазе овај "чеп" који је због радова на коловозу код села Мијатовац, возе регионалним путем до Ћуприје око 13 километара и ту се поново укључују на аутопут.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару