Гужве на путевима ка Црној Гори, Македонији и Бугарској

На граничним прелазима ка Мађарској чека се од сат времена до 90 минута, ка Црној Гори од сат и по до два, а ка Хрватској од 30 до 60 минута. На граничном прелазу Прешево на излазу из земље чека се четрдесетак минута, док се на улазу задржавања око пола сата.

Појачан је саобраћај на путевима у земљи који воде ка Црној Гори, али и на ауто-путевима у правцу ка Македонији и Бугарској.

Још једна велика смена туриста и пролазак већег броја страних држављана кроз Србију разлог су дужег задржавња на појединим граничним прелазима.

На граничном прелазу Прешево на излазу из земље чека се четрдесетак минута, док се на улазу чека око пола сата, јавља извештач РТС-а.

За последњих 12 часова тај прелаз је прошло 35.000 путника. У једном тренутку током дана чекало се од 60 до 90 минута.

Саобраћај је спорији на две деонице које се граде у близини – две су на на јужном краку Коридора 10, док је чекање на наплатној рампи осам километара од прелаза свега неколико минута.

Управе граничне полиције саопштила је да се на граничном прелазу Хоргош на улазу и излазу у земљу чека око сат времена.

На Бачким Виноградима задржавања на излазу су сат и по.

На прелазима ка Црној Гори – Гостуну задржавања на излазу су сат и по, а на Шпиљанима око два сата.

На граничном прелазу према Хрватској, Батровцима путничка возила се задржавају и на улазу и на излазу од 30 до 60 минута, а на Шиду на излазу се чека око сат времена.

Возила се на прелазу Сремска Рача на улазу у Србију задржавају око сат.

За теретна возила на излазу из земље задржавања на Батровцима су четири сата.

Према последњим информацијама добијених од ЈП "Путеви Србије" на наплатној станици Стара Пазова, у смеру ка Београду, задржавања за наплату су око 15 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару