Радови у Карађорђевој за викенд мењају режим саобраћаја

Због радова на трамвајском колосеку у Карађорђевој улици, на делу од Старог савског моста ка Карађорђевој, у суботу од 13 сати до 16. априла до 3.30 сати, биће измењен режим рада линија ГСП-а, саопштило је то предузеће.

У суботу и недељу целодневно ће трамваји са линије 2 саобраћати на релацији: Пристаниште - Дорћол - Вуков споменик - Београдска - Трг Славија - Господарска механа са ознаком 2Л.

Затим трамвајска линија 11 саобраћаће на релацији: Нови Београд /Блок 45/ - Главна железничка станица - Ташмајдан са ознаком 11Л.

Успоставља се аутобуска линија 2А на релацији: Дорћол (СРЦ Милан Мушкатировић) - Пристаниште - Главна железничка станица. Аутобуси ће користити трамвајску баштицу у Карађорђевој улици на делу од Економског факултета до Бранковог моста.

Траса линије у оба смера: Дорћол (СРЦ Милан Мушкатировић) - Тадеуша Кошћушка - Париска - Карађорђева - Савски трг - Главна железничка станица. 

Привремено се укидају стајалишта: "Тадеушћа Кошћушког“ у оба смера и терминус Калемегдан /доњи град/, за линију 11; „Главна железничка станица“ у оба смера, за линију 2.

Привремено се успостављају стајалишта: У Улици Тадеуша Кошћушка, у смеру ка Главној железничкој станици, 20 м пре раскрснице са Улицом Цара Душана, у Париској улици, у оба смера, у висини трамвајског стајалишта "Калемегдан", у Карађорђевој улици: "Економски факултет" у смеру ка Главној железничкој станици у висини постојећег трамвајског стајалишта "Економски факултет", у смеру ка терминусу Пристаниште и „Пристаниште“ у оба смера, у висини трамвајског стајалишта.

На измењеном делу трасе возила користе постојећа стајалишта линија ЈГП.

Радове ће изводити Електрограђевинска оператива ЈКП ГСП Београд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару