Појачан саобраћај на Хоргошу, возила чекају до сата

На граничном прелазу Хоргош тренутно је појачан саобраћај и путничка возила се задржавају у интервалима од 30 до 60 минута, саопштио је АМСС, позивајући се на податке Управе граничне полиције. Теретњаци на Батровцима чекају седам сати, на Келебији шест.

Таква ситуација се, како се наводи, може очекивати и на мањим прелазима као што су Бачки Виногради и Хоргош II. На осталим граничним прелазима за сада нема дужих чекања.

На граничном прелазу Батровци теретна возила чекају око седам сати, на Келебији шест, а на Хоргошу четири, саопштио је АМСС, позивајући се на податке Управе граничне полиције.

На прелазу Шид теретњаци се задржавају два сата, а на прелазу Бачка Паланка око 90 минута.

Напомиње се да је на прелазу Хоргош тренутно појачан саобраћај и да се путничка возила задржавају у интервалима од 30 - 60 минута, што се може очекивати и на мањим прелазима као што су Бачки Виногради и Хоргош II.

На осталим ГП за сада нема дужих чекања.

АМСС истиче да се већ данас очекује појачан саобраћај због предстојећих ускршњих празника.

Наводи се да у предпарзничним данима долази до формирање дужих колона возила на улазним и излазним путничким терминалима, углавном са Мађарске и Хрватске стране, када задржавања постају дужа од уобичајених.

Зато се возачима препоручује да тих дана користе граничне прелазе који су мање оптерећени и на којима су задржавања краћа.

Према последњим информацијама ЈП "Путеви Србије", нема задржавања а наплатним станицама.

Подсећа се да је појачан рад на свим наплатаним станицама, тако да уколико у наредним данима буде повремено јачег саобраћаја не очекују се дужа задржавања.

Напомиње се да возачи припреме тачан износ за наплату путарине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару