Читај ми!

Председник Вучић са Рузвелтом Скеритом, премијером Комонвелта Доминика о развоју билатералних односа

Председник Србије Александар Вучић састао се данас са Рузвелтом Скеритом, председником Владе Комонвелта Доминика, са којим је, како је саопштио, разговарао о развоју билатералних односа у свим областима од обостраног интереса, економској сарадњи, као и геополитичким и регионалним питањима.

"Захвалио сам им на поштовању територијалног интегритета Републике Србије, као и принципа међународног права, с надом да ће бити уз нас у свим питањима од државног и националног интереса за Србију", написао је Вучић на својој Инстаграм страници "buducnostsrbijeav".

Он је позвао Комонвелт Доминика да учествује на Међународној светској изложби "Експо 2027" и захвалио тој земљи на подршци кандидатури Србије за домаћина ове престижне манифестације.

"Наставићемо да развијамо свеукупну сарадњу у свим областима од обостраног интереса, како са Комонвелтом Доминика, тако и у оквиру регионалних организација Западне хемисфере у којима Србија има статус посматрача", написао је председник  Вучић на Инстаграм профилу "buducnostsrbijeav".

петак, 24. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије