Читај ми!

Зубин Поток, косовски специјалци претукли Србина и претили му пиштољем

Припадници косовске специјалне јединице претукли су у суботу Србина Владана Стевановића из села Бубе код Зубиног Потока и нанели му повреде на глави и телу, због чега, како каже, има 15 шавова.

Владан Стевановић, звани Бабудовац, у изјави за Косово онлајн је испричао да су га специјалци претукли "на правди Бога" и да сада страхује да ће га опет малтретирати.

Према његовим речима, када је кренуо ка кући пријатеља који живи зауставили су га припадници специјалних снага, легитимисали и претресли аутомобил.

“Дао сам им српска документа, тражили су ми косовску личну карту, рекао сам им да немам. Нисам им је дао, а имао сам косовску личну карту, јер ми је аутомобил регистрован на српске таблице. Зато сам им рекао да немам“, рекао је Стевановић и додао да су га затим малтретирали због мајице са натписом на српском језику.

Пустили су га, каже, након пола сата. Међутим, када се у вечерњим сатима враћао, кренуо је ка кафани по братанца, када су га поново зауставили.

Стевановић тврди да су га поново извели из аутомобила, претресли и узели телефон.

“У том тренутку на једној Телеграм групи стигао је коментар, а полицајци су видели поруку коју је написао један од корисника те странице ‘Косово је Србија‘. Онда је кренуло са питањима: 'Шта пратиш ово, је ли Косово Србија', па су почели да ме бију. Ту су ме тукли, један од њих ме је опсовао и узео пиштољ, репетирао. Држали су ми га на слепоочници“, каже Стевановић.

Затим су га, истиче, нечим ударили с леђа.

“Имам осам или девет копчи и код усне имам четири копче. Четворица су ме тукла. Мењали су се, нису сви одједном", нагласио је Стевановић.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво