Читај ми!

Kонсултације о мандатару - Вучић разговарао са листом Шаипа Камберија и Руском странком

Председник Србије Александар Вучић започеo je данас консултације о кандидату за председника Владе. Први састанак са представницима изборне листе "Политичка борба Албанаца се наставља – Шаип Камбери, после чега су уследили разговори са листом "Руска странка – Слободан Николић". Сутра наставак консултација.

Око 08.30 почеле су консултације са изборном листом Политичка борба Албанаца се наставља – Шаип Камбери, а потом у 09.45 са листом  Руска странка – Слободан Николић.

Консултације о кандидату за мандатара нове Владе одржавају се у згради Генералног секретаријата председника Републике.

Вучић је, гостујући у емисији "Таковска 10" на РТС-у, најавио да ће од понедељка, 26. фебруара почети у консултације о формирању Скупштине и Владе у складу са Уставом и Законом о председнику Србије и да ће обавити неопходне консултације са свима који желе да разговарају.

"Ја ћу од понедељка кренути у консултације у складу са Уставом и Законом о председнику Републике Србије, дакле верујем да ћу током следеће недеље са онима који желе да разговарају и да поштују Устав и закон ове земље, јер биће наравно и они који ће да вам напишу пет саопштења и десет изјава зашто неће да долазе на разговоре. Са свима који желе да разговарају, обавићу неопходне консултације и после тога ћу бити спреман да одредим мандатара", рекао је Вучић гостујући на РТС-у.

уторак, 28. мај 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије