Операција мини лаптоп

Компанија "Дел" ускоро ће представити тржишту нови, мини лаптоп, најавили су извори блиски компанији и тако потврдили писање "Волстрит џорнала".

Наводи се да ће Делов мини лаптоп бити јевтин компјутер величине две трећине класичног лаптопа.

"Дел", који за сада не жели да коментарише наводе у штампи, захваљујући новом производу ући ће "у трку" са компанијом "Асустек" компјутер и другим ривалима са Тајвана и из Јапана.

"Вол стрит џорнал", позивајући се на изворе блиске компанији "Дел", писао је да ће се нови мини ноутбук продавати за мање од 400 долара, да ће имати екран мањи од девет инча и користити Мајкрософтов виндоуз или Линуксов оперативни систем.

Мини ноутбук је намењен корисницима који желе пун приступ не само електронској пошти, већ и веб страницама и пословним документима и када су ван канцеларије.

"Дел", други по величини произвођач персоналних рачунара у свету, крајем прошлог месеца објавио је да су му напори усмерени на смањење цена компјутера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи