Читај ми!

Лончар: Нема дилеме да се укину ковид пропуснице, прегласавање око маски

Тема Кризног штаба су маске, како ће се користити, а оно око чега нема дилеме је то да се укину ковид пропуснице, наводи за РТС министар здравља Златибор Лончар.

Златибор Лончар је гостујући у Београдској хроници навео да су се сви сагласили да нема потребе да неко ко је имао контакт са неким ко је имао корону да иде у изолацију.

"Договор је да се препорука струке уважи за четврту дозу вакцине за све оне који су имунокомпромитовани, ризичне и медицинске раднике и све оне који су изложени ризику. Остало је да се нађе решење између тога да су маске обавезне у затвореном и тога да су препоручене да се носе", навео је Лончар.

Наводи да све ово дуго траје, да је свако од нас стекао неко мишљење и о корони и о мерама.

"Према томе, моје лично убеђење је да ће људи радити према неком свом нахођењу. Старији људи и они који се плаше ће наставити да носе маске без обзира која се одлука донесе, а они који не желе да их носе, неће их носити. Прошло је две године, свима је свега преко главе, више ни та корона није толико тема", рекао је гост Београдске хронике.

Нисмо завршили са короном, додаје он, и то не сме нико да каже.

"Морамо да будемо обазриви, јер и даље не знамо довољно о корони. Гледамо шта раде други, како се понашају они који су више и који су мање вакцинисани, и они који су попустили и они који су затезали мере. Пратимо шта се дешава око нас и код нас", поручио је Лончар.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи