Читај ми!

Нови пресек – преминуо још 61 пацијент, коронавирус потврђен код још 4.606 особа

У Србији је у последња 24 сата регистровано 4.606 случајева коронавируса од 18.813 тестираних узорка. Од последица заразе преминула је 61 особа. На болничком лечењу налази се 6.614 пацијената, од којих је 277 на респираторима.

Директорка Института за онкологију и радиологију Србије Даница Грујичић, поводом почетка кампање "Нема чекања", каже за РТС да велики број пацијената чека на операцију. Позива грађане, посебно младе, да се вакцинишу због људи који болују од свих других болести.

Многи пацијенти у Србији, истиче Грујичићева, оболели од других болести, остали су у сенци борбе против короне.

Тим за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа донео је одлуку да се други модел организације образовно-васпитног рада, односно комбинована настава, од понедељка, 15. новембра, примењује у средњим школама на територији три локалне самоуправе: Београд, Велико Градиште и Ниш.

Европске полиције су пре два дана откриле мреже које фалсификују зелене сертифакате. И код нас Kомунална милиција проналази лажне ковид пропуснице.

У Београду ће до краја године бити отворена још четири пункта за вакцинацију: у тржним центрима Рајићева и Стадион, у Беошопинг центру и робној кући Икеа.

У Аустрији већ дуже време непрестано расте број новозаражених коронавирусом на дневном нивоу, а сада је први пут од почетка пандемије забележен петоцифрен број.

Трећи дан заредом у Немачкој се бележи нови рекордан дневни број новозаражених коронавирусом.

Према подацима Института "Роберт Кох", јутрос је пријављено 39.676 новозаражених, број који до сада Немачка није имала. 

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи