Читај ми!

Велики пожар код Аранђеловца - неприступачан терен отежава гашење

Велики пожар избио је у селу Даросава код Аранђеловца. Ватра је захватила огромну површину неприступачног терена. Ватрогасци, ЈКП "Букуља", добровољци и мештани гасе пожар, а претпоставља се, гасиће га до јутра.

У селу Даросава у Општини Аранђеловац избио је пожар, а како је саопштено из Министарства унутрашњих послова ради се о отвореном простору и неприступачном терену.
У гашењу је ангажовано 20 ватрогасаца-спасилаца из Аранђеловца, Тополе и Крагујевца са осам ватрогасних возила, као и 10 припаднинка Добровољног ватрогасног друшва Аранђеловац и Топола са два возила.

Према објавама на инстаграм профилу arandjelovac.opstina пожар није угашен и гасиће се током ноћи.

Против ватрене стихије на неприступачном терену у селу Даросава боре се ватрогасне јединице Аранђеловац, уз помоћ колега из суседне општине, запослених и механизације ЈКП "Букуља", представника ЛУ "Букуља", квадиста и мештана, волонтера. Пожар је, стоји у објави на инстаграм профилу општине захватио огромну површину шуме и растиња.

Нико није настрадао, а ватра је заустављена око кућа у насељу Марковића у МЗ Гараши, објављено је. Ипак, ватра и даље букти великим интезитетом ка узвишењу Ваган у Месној заједници Даросава.

Сва расположива механизација ЈКП "Букуља", Ватрогасне јединице Аранђеловац и колега из других општина је на терену, а према информацијама које имамо, пожар ће се гасити читаве ноћи, објављено је на инстаграм профилу arandjelovac.opstina уз захвалност свим добровољцима и волонтерима. 

понедељак, 02. септембар 2024.
25° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару