Читај ми!

Тужилаштво у Зајечару добило обдукциони налаз о узроцима смрти брата осумњиченог за смрт Данке Илић

У Вишем јавном тужилаштву у Зајечару примљен је обдукциони налаз Института за судску медицину у Београду урађен после смрти Д. Д., брата осумњиченог за смрт двогодишње Данке Илић.

Више јавно тужилаштво у Зајечару примило је данас обдукциони записник Института за судску медицину у Београду, урађен после смрти Д. Д. из Злота код Бора.

"Обдукциони записник ће у најкраћем року бити размотрен, након чега ће се поступити у складу са одредбама закона, о чему ће јавност бити благовремено обавештена", наводи се у саопштењу Вишег јавног тужилаштва у Зајечару.

Поједини медији у петак су објавили да је стигао обдукциони налаз, што је из Тужилаштва демантовано.

Д. Д. је преминуо 7. априла у Полицијској станици у Бору, где се налазио као осумњичени да је помогао свом брату да сакрије тело двогодишње девојчице.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта у Бањском пољу код Бора, а полиција је, након 10 дана потраге и детаљних провера свих трагова и информација, ухапсила С. Ј. и Д. Д. из Бора, за које се сумња да су девојчицу ударили аутомобилом, а затим њено тело ставили у гепек кола и однели на депонију.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво