Читај ми!

Још једна оптужница за убиство Оливера Ивановића

Специјално тужилаштво подигло је оптужницу пред Посебним одељењем Основног суда у Приштини, против окривљеног М. М. због наводно, више кривичних дела у случају убиства Оливера Ивановића.

Из Специјалног тужилаштва саопштавају да је против окривљеног подигнута оптужница, јер је починио кривична дела – "учешће или организовање организоване криминалне групе", "ометање доказивања или службеног поступка", "застрашивање" и "фалсификовање исправе".

Наводи се да је окривљени, "као део групе, после убиства предузимао радње ометајући кривични поступак, а након истраге користио фалсификовану исправу и претио службеним лицима која су открила кривична дела у поступку против њега".

Особа М. М. је седма против које се подиже оптужница у случају убиства Оливера Ивановића.

Претходном оптужницом обухваћени су Недељко Спасојевић, Марко Рошић, Раде Басара, Силвана Арсовић, Драгиша Марковић и Жарко Јовановић, којима се већ суди у Основном суду у Пришини.

На терет им се ставља да су од 2014. до 2018. били део криминалне групе са Жељком Бојићем, Звонком Веселиновићем и Миланом Радоичићем на челу, те да су у континуитету покушавали да под своју контролу ставе Северну Митровицу.

Оливер Ивановић, убијен је 16. јануара 2018. године са шест хитаца у леђа, испред просторија своје партије у Северној Митровици.

недеља, 26. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије