Несвакидашњи вандализам у Прокупљу – 39 венчаница украдено, остале уништене уљем, салон демолиран

У строгом центру Прокупља опљачкан је и демолиран салон венчаница. Украдено је 39 венчаница вредности око 30.000 евра, и направљена материјална штета на салону од 15.000 евра, каже власница салона Драгица Павловић.

Пре два дана опљачкан је салон, читав локал је – поред тога што су однете венчанице – упропаштен. По зидовима, тепиху, бачено је машинско уље које је тешко опрати. Остало је само неколико венчаница које су оштећене и упрљане. Ово је први салон венчаница који је после четири године отворен у Прокупљу и није имао конкуренцију.

Власница салона Драгица Павловић рекла је да се инцидент догодио у недељу на понедељак током ноћи.

"Мама је отворила салон, кад је ушла све је било покривено уљем, позвали смо полицију. Они су изашли на лице места урадили увиђај. Видели смо да је нестало 39 венчаница. Салон је у тоталној штети, све су полили уљем“, напоменула је власница.

Према њеним речима, салон је почео да ради пре 12 дана и за тих 12 дана капарисано је и спремљено десет венчаница.

"Биле су нам женице из Прокупља, Ниша, Куршумлије. Салон је лепо кренуо да ради. Ми немамо непријатеља, немамо ни са ким сукоб. Часно смо стекли све ово. Штета у венчаницама је више од 30.000 евра јер су то дизајнерске хаљине, а штета око салона се процењује на 15.000 евра“, истакла је Павловићева. Напомиње да су већ кренули са реновирањем локала.

Салон се налази у згради на првом спрату у центру Прокупља. И зграда и стан имају блиндирана врата која се отварају шифром. Непознати починиоци нису ништа обили, већ су ушли на та врата и демолирали локал.

Полиција се још није оглашавала о овом случају. Истрага је у току.

уторак, 08. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи