Читај ми!

Елезовић правоснажно осуђен због пуцњаве у којој је убијен вођа навијача

Апелациони суд у Београду правоснажно је осудио Николу Елезовића на казну затвора од шест година и четири месеца због пуцњаве приликом које је убијен вођа Партизанове навијачке групе "Забрањени" Алена Костића, 13. августа 2016. године у насељу Железник.

Другостепени суд је одбио као неосновану жалбу браниоца окривљеног и потврдио првостепену пресуду Вишег суда у Београду, објављено је на сајту суда.

Елезовић је осуђен за кривична дела тешко дело против опште сигурности у вези са кривичним делом изазивање опште опасности и кривичног дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Елезовић је проглашен кривим што је 13. августа 2016. године након расправе са Костићем и оштећеним М. К. Ш. кад је видео да су они у рукама држали предмете, којима су оштетили његово возило.ушао у помоћни објекат и узео аутоматску пушку, након чега је видевши да оштећени настављају да се крећу ка њему, испалио око четири хица у правцу земље, а којом приликом се један пројектил одбио од подлоге, а затим се распао и један његов дело погодио Костића.

Костић је том приликом задобио тешку и по живот опасну повреду од које је и након указане помоћи у Ургентном центру у Београду преминуо дан касније.

Након испаљивања хитаца окривљени се удаљио са лица места носећи са собом наведену аутоматску пушку у чијем оквиру се налазило 15 метака, а која му је одузета током хапшења.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи