Читај ми!

Ненадић ће тражити информације о истрагама убистава из 2020. у Атини и на Крфу

Тужилац за организовани криминал Младен Ненадић ће, како РТС сазнаје, затражити од грчких колега информације о томе шта је до сада конкретно урађено у истрагама убиства Стевана Стаматовића и Игора Дедовића у јануару 2020. године у Атини и двострукој ливидацији на Крфу у јулу исте године у којој су убијени Алан Кожар и Дамир Хаџић.

О убиствима у Атини и на Крфу у новембру прошле године пред Посебним одељењем Вишег суда у Београду говорио је и сведок окривљени Срђан Лалић.

Лалић је навео да је у децембру 2019. године са Вељком Беливуком и Милошем Будимиром отишао у Атину, он својом "шкодом", а они другим аутомобилом, да су они возила оставили у Солуну и прешли у његово возило.

"Тамо нас дочекује момак на скају Дијаз, који нам је нашао апартман на Глифади, где је боравило двадесетак припадника кавачког клана, са циљем лоцирања и ликвидације Кожара, Дедовића и Стаматовића. Понели смо камере, шпијунску опрему. Имали смо чврсту информацију да су ту, јер су им породице биле праћене и да проводе време у неколико угоститељских локала. Ништа нисмо нашли и вратили смо се, али 1. или 2. јануара на захтев Вељка поново одлазим тамо, али авионом", рекао је Лалић.

Према његовим речима, информација је била да Дедовић и Стаматовић време проводе у Кифиси, и тренирају у једној теретани. Лалић је као директне извршиоце убиства означио Љубомира Лаиновића и Милинка Брашњевића.

среда, 09. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи