Читај ми!

Младић ухапшен због сумње да није помогао повређенима у удесу на Зрењанинском путу

Двадесеттрогодишњи младић ухапшен је због сумње да је након што је учествовао у удесу на Зрењанинском путу напустио лице места не пруживши помоћ повређенима. Тужилаштво је саопштило да је возач који је изазвао несрећу преминуо од задобијених повреда.

Београдска полиција ухапсила је Д. С. (23) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди.

Сумња се да је он у суботу око 21.20 учествовао у саобраћајној несрећи на Зрењанинском путу, након чега је побегао са лица места, саопштила је ПУ Београд.

У судару два аутомобила марке БМВ тешко су повређене четири особе, од којих је једна подлегла повредама у болници. Реч је о возачу који је управљао другим аутомобилом.

Накнадно је лекарску помоћ затражио и Д. С., коме су констатоване лаке телесне повреде.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Првом основном јавном тужилаштву у Београду.

То тужилаштво је раније саопштило да је, након увиђаја и узетих изјава од учесника и прегледа надзорних камера, закључило да је саобраћајну несрећу изазвао возач аутомобила који је започео полукружно окретање, а да се претходно није уверио да то може безбедно да уради, тачније да не угрози друге учеснике у саобраћају.

Тужилаштво је, будући да је то лице преминуло у Ургентном центру, наложило да се достави детаљан извештај, а након чега ће се одлучити да ли ће предузимати још неку доказну радњу, а потом ће бити донета одлука да ли се у радњама осталих учесника евентуално стичу елеменати неког кривичног дела.

четвртак, 10. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи