Читај ми!

Продавачица закључала разбојницу у радњи, али је она успела да побегне

Идентификована је и приведена девојка због сумње да је починила разбојништво у продавници на Звездари. Њој се приликом извршења кривичног дела супротставила храбра продавачица која ју је закључала у радњи, али је она поломила стакло продавнице и побегла.

Припадници полицијске станице са Звездаре идентификовали су и у парку Шумице ухапсили А. М. М. (2000) због постојања основа сумње да је извршила кривично дело разбојништво.

Такође, пронађени су нож, обућа и гардероба коју је осумњичена носила приликом извршења кривичног дела. 

Како се сумња, она је 15. јануара у једној продавници у Улици Мурманска на територији Звездаре, ушла у продавницу, наводно да нешто купи, а онда је извадила нож и затражила пазар од продавачице. Међутим, продавачица није хтела да преда новац, па је дошло до физичког обрачуна.

"Разбојник је тада потегао нож и напао оштећену, која је убрзо напустила локал у ком је закључала нападача, након чега је нападач поломио стакло врата продавнице и побегао", наводи се у саопштењу основног јавног тужилаштва.

Повређена радница збринута је у Ургентном центру, а полиција је идентификовала и потом ухапсила А. М. М.

Осумњиченој је одређено задржавање до 48 часова и она ће, уз кривичну пријаву, бити приведена Првом основном јавном тужилаштву у Београду.

петак, 11. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи