Читај ми!

Покренута истрага против осумњиченог због убиства девојке на Звездари

Након интензивног оперативног рада Вишег јавног тужилаштва у Београду и Трећег одељења Управе криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова Србије идентификован је осумњичени за убиство девојке Иване К. на Звездари 23. децембра прошле године. У питању је држављанин Црне Горе Ј. Г. (24), навело је Више јавно тужилаштву у Београду.

Након што је полиција доставила кривичну пријаву уз доказни материјал, Више јавно тужилаштво у Београду донело је наредбу о спровођењу истраге против Јетмира. Г, због сумње да је извршио кривично дело тешко убиство из ниских побуда (љубоморе), за које је запрећена казна од најмање 10 година или доживотни затвор.

Тужилаштво је предложило суду да осумњиченом Ј. Г. одреди притвор и да наложи расписивање потернице за њим.

Сумња се да је Ј. Г, 23. децембра 2022. године између 00:37 и 5:30 часова убио Ивану К, са којом је био у емотивној вези, саопштило је Више jавно тужилаштво.

У саопштењу се наводи да је осумњичени дошао до стана Ивану К. на Звездари где је боравио од 11. децембра 2022. године и ушао са њом у вербалну расправу.

"Онда је кренуо да јој рукама стеже уста и нос док није издахнула, па је закључао стан и кључ понео са собом. Сумња се да је истог дана аутобусом напустио територију Србије", наведено је у саопштењу.  

У стану на Звездари пронађено је тело женске особе, а медији су пренели да су жену пронашла браћа који су насилно ушли у стан након што се сестра једном од њих неколико дана није јављала. 

субота, 12. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи