Читај ми!

Тужилаштво: Достављен извештај полиције о пријављеном силовању у Нишу

Нишкој полицији је пријављено да је 30. децембра, у касним вечерњим сатима, силована двадесетосмогодишња жена. МУП саопштава да су предузете све мере како би се утврдиле све околности и чињенице, а извештај је предат тужилаштву.

Одмах по пријави полицији да је, како се сумња, у касним вечерњим сатима 30. децембра у Нишу извршено кривично дело силовање над двадесетосмогодишњом женском особом, полиција је предузела све мере и радње из своје надлежности, ради утврђивања свих околности и чињеница пријављеног догађаја, саопштено је на сајту МУП-а.

Како се наводи, полицијски службеници су обавили разговор са двадесетосмогодишњом женом.

Извршен је увиђај у угоститељском објекту који је жена навела као место догађаја, као и у њеном стану, где је затечена, и са оба места изузети су предмети који су послати на вештачење, наводи се у саопштењу.

Полиција је, како се наводи, обавила разговор са запосленима у том угоститељском објекту, као и са особама за које постоје индиције да могу бити повезане са овим случајем.

МУП саопштава и да су прикупљене информације достављене Вишем јавном тужилаштву у Нишу на даљу надлежност.

У Вишем јавном тужилаштву у Нишу потврђено је да им је полицијски извештај о овом случају достављен током јучерашњег дана.

Тужилаштво такође наводи да је о догађају обавештено 30. децембра и да се у оквиру предистражног поступка предузимају потребне провере свих околности.

Због заштите интереса поступака, за сада се не могу саопштавати ближе информације, саопштило је тужилаштво.

Иначе, медији су ових дана писали да је пријављено да су у једном кафићу у Нишу четворица мушкараца силовала двадесетосмогодишњу жену.

субота, 12. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи