Читај ми!

Вучевић са директором компаније "Росети" о унапређењу сарадње у области енергетике

Председник Владе Републике Србије Милош Вучевић разговарао је са генералним директором руске енергетске компаније "Росети" Андрејом Рјумином о могућностима за унапређење сарадње. Истакао је да Србију и Русију повезују дугогодишње пријатељство и заједнички рад у различитим областима, укључујући сектор горива и енергетике.

Премијер Вучевић је навео да је Србија заинтересована за то да продуби сарадњу у области енергетског сектора, посебно када је реч о иновацијама, размени искустава, едукацији, обновљивим изворима енергије и другим областима од стратешког значаја.

Председник Владе је нагласио да су иновациони центри компаније "Росети" кључни за јачање енергетског сектора и да је посебно важно успоставити сарадњу у тој области.

Директор руске енергетске компаније "Росети" Андрејом Рјумин je указао на велики потенцијал директне сарадње у електроенергетском сектору, нагласивши да је "Росети", као највећа мрежна компанија у Русији, заинтересована за проширење сарадње.

Он је говорио и о раду Интелигентне лабораторије дигиталних мрежа, коју је компанија "Росети" недавно отворила у Санкт Петербургу, додавши да она спаја могућности истраживачког центра и моћног испитног полигона, на којем су реализована јединствена решења за стварање и испитивање опреме и за имплементацију интелигентних система.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи