Гоцић: Идемо на победу против Хановера, потрудићемо се да не дозволимо изненађење

Тренер ватерполиста Новог Београда Живко Гоцић изјавио да његов тим респектује екипу Хановера, али је додао да првак Србије иде на победу у мечу трећег кола Лиге шампиона.

Ватерполисти Новог Београда дочекаће у уторак од 20 часова екипу Хановера на базену Спортског центра "11. април" у утакмици трећег кола групе А Лиге шампиона.

Нови Београд је у прва два кола ЛШ остварио две победе против Стеауе и Орадее.

"Хановер је веома занимљива екипа на челу са тренером Салетом Радовићем, састављена од доста хрватских интернационалца и форсира нама блиску игру. Имали су пораз у првом колу од Орадее, а онда су несрећно на петерце изгубили од Стеауе у гостима. Сигуран сам да у Београд долазе да покушају да узму бодове и тако остану у трци за пласман даље", рекао је Гоцић.

Он је навео да ватерполисти Новог Београда добро познају екипу Хановера.

"Спремићемо се максимално и потрудићемо се да не дозволимо било какво изненађење на нашем базену. Ипак, морам да нагласим да очекујемо сигурно јак отпор и тешку утакицу, али мислим да смо квалитетнија екипа и да то морамо да докажемо у базену. У сваком случају, идемо на победу и у овом дуелу уз наравно велики респект према ривалу из Немачке", додао је тренер Новог Београда.

Гоцић је истакао да се нада да ће се ровити Ђуро Радовић прикључити екипи.

"Позвао бих све љубитеље ватерпола да дођу на базен, јер сам уверен да ће уживати у одличној утакмици. Даћемо све од себе да пружимо добру партију, али и направимо додатни искорак када је наша игра у питању", закључио је Гоцић.

Први меч трећег кола групе А ЛШ на програму је у уторак од 18.15 часова у Букурешту где ће Стеауа дочекати Орадеу.

Прво место на табели држи Нови Београд са шест бодова, док је Орадеа друга са три. Стеауа је освојила два бода, а Хановер један.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи