Читај ми!

Рашовић уочи меча са Јадраном у ЛШ: Ништа нас не занима осим победе

Ватерполиста Радничког Страхиња Рашовић изјавио је данас да Јадран има квалитетан тим, али је додао да његова екипа иде на победу у Сплиту у мечу првог кола Лиге шампиона.

Ватерполисти Радничког ће у уторак од 20 часова гостовати Јадрану у првом колу групе Б ЛШ.

"Очекује нас јако занимљива утакмица са одличном екипом, предвођеном Лореном Фатовићем, Марком Бијачем, Јерком Маринић-Крагићем и осталим хрватским репрезентативцима. У односу на прошлу сезону остали су без неколико играча, али је то са новајлијама поново један јако квалитетан тим, чији се концепт игре није променио. То су, између осталог, показали и за викенд на Новом Београду, где им је победа измакла у финишу", рекао је Рашовић, преноси званични сајт клуба.

Он је навео да је сваки меч у ЛШ битан.

"Надам се да ћемо бити у форми темпираној за ЛШ и да ће се слећи сав тај минули рад, који смо уложили. Свака од шест утакмица у овој фази је битна, па тако и ова која додуше није пресудна, јер има још доста да се игра. Ипак, било би много лакше и лепше ако бисмо стартовали победом. Неће бити лако, почетак је сезоне и ова нова екипа има пуно простора за уигравање и напредак, али ништа осим победе нас не занима", закључио је Рашовић.

У првом мечу првог кола групе сутра ће од 18.15 часова играти Ференцварош и Динамо из Тбилисија.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи