Крстић: Рашић феноменалан

Капитен репрезентације Србије, после меча са Хрватском, изјавио да би била велика штета да смо изгубили. Јунак меча, Александар Рашић, радује се предстојећем одмору. Марко Поповић: никако да наплатимо извучене поуке.

После изузетно напорног и неизвесног меча против Хрватске, Ненад Крстић и Александар Рашић дали ексклузивне изјаве за РТС. Александар Рашић сматра да су пресудиле мирна рука и мирна глава.

Капитен репрезентације Ненад Крстић нада се да ће у следећем сусрету репрезентација Србије знатно извесније привести меч крају.

"Ми већ годинама извлачимо поуке из сличних пораза, али то никако не успевамо да наплатимо. Предуго чекамо на једну велику победу која би све окренула. Људи су већ уморни од нас, али доћи ће ваљда и таква победа једном. Знам да су навијачи изгубили стрпљење, али не могу ништа рећи осим да ми је жао", изјавио је утучени репрезентативац Хрватске Марко Поповић након утакмице за ХТВ.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара