Читај ми!

Френсис Тијафо ће играти на АТП турниру у Београду

Aмерички тенисер Френсис Тијафо играће на турниру Београд опен, који је на програму од 2. до 9. новембра, саопштили су организатори. Тијафо се тренутно налази на 17. месту АТП листе, а у каријери је освојио три титуле.

Тијафо је ове године играо у полуфиналу Ју-Ес опена где је поражен од сународника Тејлора Фрица 4:6, 7:5, 4:6, 6:4, 6:1.

"Београд опен, који ове године обећава да ће поставити нови стандард у организацији тениских турнира, већ сада изазива огромно интересовање. Тијафо је само почетак, а сви љубитељи тениса ускоро ће сазнати и друга велика имена, која ће се такмичити на овом престижном турниру. Београд опен је прилика да тениски ентузијасти виде једног од најузбудљивијих младих тенисера данашњице на домаћем терену и да уживају у спектакуларним мечевима, врхунском тенису и амбијенту Београдске арене, која ће за потребе турнира бити потпуно трансформисана", навели су организатори.

Учешће је потврдио и бивши троструки гренд слем шампион, сада 236. тенисер света, Стен Вавринка.

На АТП турниру серије 250 Београд опен у синглу ће учествовати 28 играча у главном жребу, од којих ће тројица добити "вајлдкард".

Четворица тенисера обезбедиће пласман у главни жреб кроз квалификациони део турнира, који се одржава 2. и 3. новембра.

У главни жреб сингла улази и 19 играча на основу њихове позиције на АТП листи, док ће се у дубл конкуренцији такмичи 16 парова.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи