Шампиони на окупу - срдачан поздрав Ане Ивановић и Федерера у Берлину

Некадашња српска тенисерка Ана Ивановић и један од најбољих тенисера свих времена Роџер Федерер срели су се и срдачно поздравили на свечаности пред почетак Лејвер купа у Берлину.

Вече уочи почетка Лејвер купа у Берлину одржана је традиционална свечаност. "Црним тепихом" су продефиловали учесници специфичног такмичења, али и бројне тениске легенде са свих крајева света.

Међу најзанимљивијима био је срдачан сусрет некадашње српске тенисерке Ане Ивановић и Роџера Федерера, једног од најбољих играча свих времена и освајача 20 гренд слем титула.

У одабраном и лепом друштву тениских великана нашао се и један фудбалски - супруг Ане Ивановић Бастијан Швајнштајгер, бивши репрезентативац Немачке.

Баш на Лејвер купу, али 2022. у Лондону, Роџер Федерер је званично окончао професионалну тениску каријеру.

Европа против света у Берлину

Лејвер куп ће ове године бити одржан у немачкој престоници од 20. до 22. септембра, а традиционално ће се такмичити "Тим Европе" против "Тим света".

Европу ће представљати Александар Зверев, Данил Медведев, Каспер Руд, Карлос Алкараз, Стефанос Циципас и Григор Димитров.

За "Тим света" играће Тејлор Фриц, Франсиско Серундоло, Френсис Тијафо, Бен Шелтон, Алехандро Табило и Танасис Кокинакис.

Селектор "Тима Европа" је Бјерн Борг, док ће "Тим света" предводити Џон Мекинро.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи