Читај ми!

Фриц без шансе у Њујорку, Синер рутински до прве титуле на Ју-Ес опену

Италијански тенисер Јаник Синер освојио је Ју-Ес опен победом над Американцем Тејлором Фрицом резултатом 3:0, по сетовима 6:3, 6:4 и 7:5.

Синер је на тај начин освојио своје прво Отворено првенство Сједињених Америчких Држава, а укупно други гренд слем, после тријумфа на Аустралијан опену ове године.

Боље је Синер започео меч и у првом гему дошао до брејка. Међутим, Фриц је узвратио већ у четвртом гему, али је након тога италијански тенисер показао свој квалитет.

Освојио је још два брејка у наставку и без већих проблема повео. Фриц је веома лоше сервирао, што је уз већи број грешака било довољно за само три гема против Синера.

У другом сету је Фриц подигао ниво игре и почео много боље да сервира. Први тенисер света је наставио у истом ритму, те стога све до десетог гема није виђена брејк прилика. Тада је Синер успео да искористи прву брејк лопту и поведе са 2:0 у сетовима.

Фриц се није предавао, те је Италијан морао да спасава три брејк лопте у првом гему трећег сета, док у шестом није успео да одузме сервис противнику упркос две брејк прилике.

Американац је то казнио брејком у седмом гему, али је поклекао у десетом, када му је Синер узвратио. Након тога је Американцу поново задрхтала рука, што је Синер искористио и новим брејком у дванаестом гему стигао до победе.

понедељак, 09. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару