Читај ми!

Дрејпер и Медведев међу осам најбољих на Ју-Ес опену

Британски тенисер Џек Дрејпер пласирао се у четвртфинале Ју-Ес опена. У осмини финала Британац је победио Чеха Томаша Махача резултатом 3:0, по сетовима 6:3, 6:1, 6:2.

Дрејпер је савладао Махача за сат и 44 минута. Британац је 25. тенисер света, док је Махач 35. на АТП листи.

Британски тенисер је у сва три сета направио по два брејка и дошао до убедљиве победе. Дрејпер ће у четвртфиналу Ју-Ес опена играти против бољег из меча између Алекса де Минора и Џордана Томпсона.

Руски тенисер Данил Медведев кренуо је Дрејперевим стопама, прилично лако је савладао Португалца Нуна Борхеса резултатом 3:0, по сетовима 6:0, 6:1, 6:3 и нашао место међу осам најбољих на Ју-Ес опену.

Медведев је убедљиво почео меч, а наставио је у добром ритму. Борхес је на почетку трећег сета направио брејк за вођство од 2:1, али је Рус рибрејком поравнао резултат и потом у осмом гему одузео сервис ривалу за 5:3 и отклонио сумње о коначном тријумфу.

Медведев у четвртфиналу чека бољег из меча Јаник Синер - Томи Пол.

Претходно су Френсис Тијафо и Александер Зверев изборили четвртфинале Ју-Ес опена. Тијафо је победио Аустралијанца Алексеја Попирина са 3:1, по сетовима 6:4, 7:6 (7:3), 2:6 и 6:3. Зверев је такође без већих проблема са 3:1 (3:6, 6:1, 6:2, 6:1) успео да надигра Брендона Накашиму.

Тијафо ће играти против Григора Димитрова, а Зверев ће се састати са Тејлором Фрицом.

уторак, 03. септембар 2024.
25° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару