Читај ми!

Сабаленка рутински до четвртфинала Ју-Ес опена, Наваро изненадила Гоф

Белоруска тенисерка Арина Сабаленка пласирала се у четвртфинале Ју-Ес опена победом над Белгијанком Елиз Мертенс са 2:0, по сетовима 6:2 и 6:4.

Меч је трајао сат времена и 38 минута.

Већ у првом гему Сабаленка је одузела сервис противници, који је успела да потврди, иако се сусрела са две брејк лопте већ у наредном гему.

Касније је у седмом гему поново направила брејк, спасила још две брејк лопте и успела да освоји први сет.

У другом сету је такође виђен велики број брејк лопти, али Мертенсова поново није искористила ниједну, те је меч завршила са осам пропуштених брејк прилика.

Сабаленка је са друге стране у петом гему поново одузела сервис противници и заказала сусрет са бољом из дуела између Доне Векић и Ћивен Женг.

Пласман у четвртфинале изборила је и Американка Ема Наваро која је победила сународницу Коко Гоф са 2:1, по сетовима 6:3, 4:6 и 6:3.

Мучила се Гоф на свој сервис у првом сету, да би поклекла у шестом гему и касније остала без сета.

Прва је изгубила сервис и у другом делу меча и била је на прагу пораза, али је са два узастопна брејка успела да се врати у меч и избори трећи сет.

Међутим, Наваро је новим брејком у трећем гему и сигурним сервисима успела да осигура пласман у четвртфинале у ком ће се састати са Паулом Бадосом из Шпаније.

понедељак, 02. септембар 2024.
21° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару