Читај ми!

Ђоковићев рекет из финала Ролан Гароса 2016. продат за више од 100.000 долара

Када је најбољи тенисер света Новак Ђоковић освојио прву титулу на Ролан Гаросу исцртао је рекетом велико срце на шљаци а потом рекет поклонио публици винувши га на трибине. Срећна добитница је била извесна Еби Доерти, која је седам година касније одлучила да сувенир прода на аукцији.

Аукцију необичног сувенира одржала је кућа која је специјализована за спортске меморабилије, а како пишу светски медији, Новаков рекет је изазвао интересовање колекционара из целог света.

На крају аукције Еби Доерти је добила чак 107.482 долара за неочекивани поклон од најбољег тенисера. У изјавама за медије Доерти се присетила тих момената.

„Све је изгледао као на успореном снимку. Новак је само бацио рекет у публику и летео је право ка нама. Помислила сам 'О, мој боже'. Рекет ме погодио у руку и одбио се доле. Стала сам ногом на њега и узела га. Чврсто сам га стегла. Пробала сам касније да дођем до њега, да ми га потпише, али нисам успела“, испричала је Доерти.

После седам година, Доерти је ипак одлучила да рекет прода и објаснила је ту одлуку.

„Була је то тешка одлука. Имала сам сјајан спортски сувенир, али ми је све ове године само стајао у ормару“, објаснила је Еби Доерти.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво