Читај ми!

Тијафо прејак за Крајиновића, српски тенисер погођен лоптицом у врат

Српски тенисер Филип Крајиновић испао је у првом колу Ролан Гароса од Американца Френсиса Тијафоа са 3:0 у сетовима (6:2, 6:4, 6:2) за два сата и 10 минута.

Крајиновић се максимално потрудио против дванаестог носиоца на отвореном првенству Француске.

Тијафо је дошао до предности у првом сету захваљујући брејку у трећем гему. Крајиновић је пропустио три брејк лопте у седмом гему и допустио предност Американцу 5:2. Тијафо потом у наредном гему не користи брејк лопту и Филип успева да се спасе привремено.

Ипак, Тијафо са једним дозвољеним поеном у деветом гему долази до предности од 1:0 у сетовима.

На старту меча се десила немила сцена, пошто је Тијафо ненамерно погодио Крајиновића лоптицом у врат. Филипу је било потребно неколико минута да се опорави и настави дуел. Ривал се извинио српском тенисеру.

У другом сету виђена је врло изједначена борба, без одузетих сервиса све до десетог гема. Крајиновић је на 40:30 имао шансу да изједначи, али је Американац узвратио и дошао до другог сета.

Тијафо је у трећем сету са два одузета сервиса мирно дошао до победе и пласмана у друго коло, у којем ће му ривал бити Рус Аслан Карацев. 

Сем Крајиновића су у првом колу од српских тенисера испали Хамад Међедовић и Душан Лајовић. Новак Ђоковић је лако савладао Александра Ковачевића.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво