Партизан - Клуж 29:28 (13:14)

У пријатељској међународној рукометној утакмици вечерас су у Београду рукометаши Партизана савладали Клуж из Румуније са 29:28 (13:14).

 У дворани Бањица, пред око 50 гледалаца, судили су: Драгомирови и Вукиеви (Београд).

Седмерци: Партизан 1 (1), Клуж 4 (3)
Искључења: Партизан 4, Клуж 10 минута.

ПАРТИЗАН: Кладарин 1, Пилиповић 4, Димитријевић, Беочанин 2, Бабић 1, Маријанац 4, Лазић, Тубић 4, Радовић, Костадиновић 6, Алчаковић 2, Мирић 1, Милинић 4 (1), Љубеновић.

КЛУЖ: Јоан 1, Влад 1, Хагин 1, Филип 2, Лука 3, Стојчевски 5 (1), Раул 3 (2), Милошевић, Гтасу 1, Готау 5, Тудор 2, Михаи 2, Стеј 1, Павел 1.

Како су црно-бели почели, тако су и завршили трећи меч у припремном периоду - успешно, минималном победом. После славља над Превентом и Констанцом, поклекао је још један представник Румуније.

Иако без неколицине првотимаца, црно-бели су успешно отворили меч и стекли неколико голова предности, али су се ствари у наставку окренуле. Водили су Румуни повећом разликом, али су домаћи у финису преокренули, Костадиновић је погодио за 29:28, а шут Готауа с десног крила за реми одбранио је Пантелић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи