Читај ми!

Премештени због АЕК-а

Рукометаши Партизана смештени су у други хотел од оног који им је био првобитно намењен, да би се избегао сусрет са навијачима атинског АЕК-а, са којим играју прву утакмицу на квалификационом турниру Лиге Шампиона у Прешову.

Организатори су првобитно сместили црно-беле у исти хотел са навијачима грчког тима, али је он промењен после интервенције управе Партизана.

Српски шампион има лоше успомене на навијаче АЕК-а, пошто су они прошле сезоне после реванш меча Челинџ купа у Атини ушли у терен и физички напали рукометаше из Београда.

Играчима је промењен хотел, али ће чланови управе остати у истом смештају у коме је неколико десетина грчких навијача, али и много полицајаца.

Партизан сутра од 15.30 игра против АЕК-а на квалификационом турниру за Лигу шампиона. У другом мечу играју Прешов и Порто.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи