Челенџ куп

Партизан у четвртфиналу

Рукометаши Партизана пласирали су се у четвртфинале Челенџ купа, пошто су у ревнш утакмици у Луксембургу победили Башараж са 38:24 (18:10). Најбољи у Партизану били су Богдан Радивојевић са девет голова и голман Страхиња Милић са 11 одбрана.

У првом мечу у Београду Партизан је победио Башараж са 36:23 (19:13). Најефикаснији у тиму Партизана били су Богдан Радивојевић са девет и Никола Потић са шест голова, а у тиму Башаража Петер Острихон са четири поготка. У победничкој екипи истакао се и голман Страхиња Милић са 11 одбрана.

Тренер Партизана Александар Брковић истакао је после меча да је задовољан што се екипа пласирала у четвртфинале.
"Задовољан сам и што смо показали велику озбиљност. Нисмо се задовољили резултатом првог меча, већ смо и у другом максимално концентрисано играли до самог краја", рекао је Брковић. Он је додао се Партизан сада "окреће обавезама у првенству, где такође има велике амбиције".
"Хвала навијачима из овог дела Европе који су нас подржавали. Надам се да ћемо свим навијачима Партизана наставити да пружамо задовољство нашим добрим играма и победама", рекао је Брковић.

Тренер екипе из Луксембурга Шандор Рац оценио је да је Партизан показао да је много боља екипа.
"До последњих 10 минута било је неких 10-ак разлике. Ја сам у игру увео и неке младе играче, што су они искористили и направили још већу разлику", рекао је Рац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи