Јуниорке девете на првенству света

Женска јуниорска рукометна репрезентација Србије заузела је девето место на првенству света у Јужној Кореји, пошто је данас у Гвангжуу савладала селекцију Шпаније са 32:26 (17:13).

До 15. минута првог полувремена игра је била изједначена, да би код резултата 9:9 серију од пет узастопних голова за тим Србије отворила Жељка Николић, која је на крају утакмице била и наш најбољи стрелац са седам погодака.

Та разлика била је недостижна за Шпањолке, које су до краја утакмице "јуриле" резултат, успевши у осмом минуту другог полувремена да дођу на два гола заостатка (20:18), што је била и највиша "кота" до које су стигле до краја меча.

Најбољи стрелац утакмице била је Шпањолка Марта Лопес са осам постигнутих голова.

Србија: Рисовић, Рибичић 1, Рабата 1, Поповић 2, Обрадовић 1, Радоичић 6, Филиповић, Васић 1, Радојевић, Чолић, Георгијев, Николић 7, Томанић, Живковић 5, Цвијић 5, Трифуновић 3.

Шпанија: Гера, Лопес 8, Ферер, Ескрибано 1, Мухика, Ардериус 2, Симон, Менендес, Дескалсо, Доиро 3, Мартинес 7, Карера, Масијас 1, Чавес 2, Оласагасти, Енхелмо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи