Пораз јуниорки

Женска јуниорска селекција Србије поражена је на старту Првенства Света у Јужној Кореји од селекције Немачке резултатом 29:27 (13:13). Иако су водиле са 10:5, наше рукометашице нису успеле да на полувреме оду са предношћу. Немице су то искористиле и у наставку стигле до важне победе. Наредни противник је селекција Норвешке.

Селекција Србије стартовала је поразом у неизвесној утакмици пуној осцилација и преокрета, у којој су се на крају боље снашле немачке репрезентативке.

И поред бројних промашаја и техничких грешака, наше рукометашице су у 19. минуту успеле да поведу са 10:5, али ту предност нису успеле да задрже до клраја полувремена, када су Немице искористиле играчицу више и изједначиле.

У другом поувремену водила се изједначена бопрба, да би у једном тренутку Немице повеле са три гола разлике. Наше репрезентативке су успеле да изједначе, али су Немице поново извршиле протисак и у последњих пет минута постигле још два гола која су им донела победу.

Репрезентација Србије у недељу игра другу утакмицу у А групи против селекције Норвешке.

Утакмица је одиграна у хали "Бицгоеул" пред око 500 гледалаца, а судили су Руси, Володков и Зотине.

Искључења: Немачка 6 минута, Србија 12 ( Радојевић директан црвени). Седмерци: Немачка 9 (7), Србија 4(3).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи