Представници ЕХФ задовољни организацијом првенства Европе

Председник и генерални секретар Европске рукометне федерациоје Тор Лиан и Михаел Видерер упутили су писмо Рукометном савезу Србије у којем су похвалили организацију првенства Европе за кадеткиње, одржаног од 25. јуна до 5. јула у Врњачкој Бањи и Нишу, саопштио је РСС.

У писму насловљеном на председника и генералног секретара Савеза Велибора Марјановића и Божидара Ђурковића организација континенталног шампионата за кадеткиње оцењена је као "изузетна".

"Рукометни савез Србије је већ имао прилику да организује и угости врхунске манифестације, почев од Европског првенства 2008. године за рукометаше до 18 година, састанка Извршног комитета 2007. године у Београду, па до недавно одржане посете представника ЕХФ. Ваш Савез је заједно са ЕХФ радио и сарађивао на различитим нивоима, испуњавајући сва очекивања и подижући стандарде у организацији такмичења у категорији младих", оценили су Лиан и Видерер.

Челници ЕХФ су подсетили да је временски период за припрему такмичења био ограничен на само десет недеља.

"Овим путем желимо да вам захвалимо не само на указаном гостопримству, већ и на томе што сте се храбро суочили са изазовом и успешно организовали овај догађај. Првенство Европе за сениоре 2012. у Србији сада је у средишту пажње ЕХФ и унапред се радујемо заједничкој сарадњи", наведено је у писму представника европске куће рукомета.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи