Србије против БиХ у Лозници

Лозница ће у среду, 26. маја угостити најбоље мушке рукометне селекције Србије и БиХ, које ће одиграти припремну утакмицу пред пред квалификације за Светско првенство у Шведској 2011. године.

Меч се игра од 17.30 у спортском центру Лагатор.  "Бићемо добри домаћини и показати да смо спремни да организујемо спортске догађаје и од међународног значаја", изјавио је председник Управног одбора СЦ Лагатор Милан Недељковић.

Поред Рукометног савеза Србије и СЦ Лагатор, у организацију овог сусрета укључени су и Омладински рукометни Клуб Лозница и Градска управа Лознице.

Селектор Веселин Вуковић окупиће најбоље српске рукометаше у понедељак у Београду, како би два дана касније у Лозници одиграли пријатељски меч са селекцијом БиХ у склопу припрема за бараж за Светско првенство против Чешке (12. и 19. јуна).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи