Победе рукометашица и рукометаша

У мечу другог кола Б групе Медитеранских игара женска рукометна репрезентација Србије победила је Црну Гору резултатом 28:25 (14:12).

У трећем колу наше рукометашице ће у уторак играти против Словеније и за пласман у полуфинале биће им неопходна победа.

Дуел против Црне Горе био је неизвесан од почетка до краја, а наше рукометашице су стално одржавале минималну предност и на крају потпуно заслужено стигли до прве победе на овом такмичењу.

По шест голова за нашу репрезентацију постигле су Дијана Стевин и Јелена Трифуновић, а гол мање је дала Драгана Цвијић. Катарина Крпеж и Кристина Лишцевић постигле су по четири поготка, Александра Ђорђевић два, а једном је стрелац била Марија Стефановић.

У првом колу рукометашице су изгубиле од Француске резултатом 40:24.

Рукометаши Србије једва победили Алжирце

Мушка рукометна репрезентација Србије савладала је селекцију Алжира са 30:29 (13:18), у другом колу А групе турнира на Медитеранским играма у Пескари.

Наши рукометаши су до минималне победе дошли после много проблема и веома слабе игре. На полувремену су губили са пет голова разлике, да би тек у наставку успели да среде редове и срећно освоје два очекивана бода.

Најефикаснији у српској екипи били су Ненадић са седам и Марковић и Продановић са по пет голова, док се код Алжираца истакао једанаестоструки стрелац Шехбур.

Србија у последњем колу игра 1. јула против Албаније и неопходна јој је победа за пласман у полуфинале.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи