Партизану сметају оптужбе

Председник рукометног клуба Партизан рекао је да није задовољан што се после победе над Црвеном звездом у првенству говори само о наводном лошем суђењу и најавио је да ће послати снимак утакмице на експертизу ЕХФ-у.

"Није коректно све што се пише. Истрпели смо шест узастопних изгубљених титула због једног гола и никада нисмо излазили у јавност као после ове утакмице. Непотребно је да три дана јунаци по медијима буду разни људи, а не играчи, тренери и ми из Партизана који смо дошли на корак од титуле", рекао је Марјановић новинарима у Београду.

Партизан је у недељу победио Звезду са 30:23 и тако сачувао бод предности над Колубаром из Лазаревца, јединим конкурентом за титулу.

"Црвено-бели" су били јако незадовољни и јавно су критиковали суђење, организацију и делегирање судија за меч. Звезда је најавила да ће послати снимак утакмице на експертизу Европском рукометном савезу (ЕХФ), а Марјановић је рекао да ће Партизан учинити исто. Он је на ироничан начин прокоментарисао оптужбе о намештеном суђењу.

"Хоћу да захвалим Нато-у, КГБ-у, (америчком глумцу из акционих филмова) Чаку Норису, (председнику Фудбалског савеза Србије Томиславу) Толету Караџићу, (народном певачу) Милету Китићу и масонима што су нам помогли да победимо Црвену звезду. Без њих то не бисмо могли", рекао је Марјановић.

Партизан у последњем колу гостује Таркету у Бачкој Паланци. Тренер екипе Саша Бошковић рекао је да очекује победу у том мечу и освајање титуле.

"У првенству нисмо изгубили од октобра прошле године. Налазимо се на корак од титуле и мислим да ћемо моћи да га начинимо и славимо. Позивам и навијаче да дођу у Бачку Паланку", рекао је Бошковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи