Велико признање за Србију

Министар омладине и спорта Снежана Самарџић- Марковић изјавила је током жреба за квалификације првенства Европе у рукомету, 2012. године у Србији, да је додела организације тог такмичења велико признање за нашу земљу.

"То је велико признање и част, али и одговорност за све нас", оценила је Самарџић-Марковић на свечаности у Градској скупштини.

Ресорни министар је поздравила учеснике жреба у име Владе Србије и истакла да је поносна због чињенице да "цела рукометна Европа" у овом тренутку "гледа у Београд и Србију".

"Организација првенства Европе је од изузетног значаја за Београд и Србију, не само у спортском, већ и у културном и привредном смислу" , нагласила је Самаарџић-Марковић.

"Пожелела бих учесницима такмичењима, као и свим гостима да уживају у нашој земљи у сваком погледу", поручила је ресорни министар.

Председник Европске рукометне федерације Тор Лијам свечано је отворио церемонију жребања, захваливши Самардужић-Марковић на доприносу у довођењу шампионата у Србију.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи