Читај ми!

Партизан победио и Металопластику, Звезда поражена од Дубочице

Рукометаши Партизана победили су екипу Металопластике на свом терену, резултатом 28:22 у петом колу Суперлиге.

Рукометаши Партизана после пет одиграних утакмица у домаћем шампионату имају максималан учинак - пет тријумфа. Металопластика је уписала трећи пораз, а има и две победе у досадашњем делу сезоне.

Црно-бели су боље ушли у меч, наметнули су ритам игре и потом до краја првог полувремена одржавали су предност најчешће од једног или два гола.

У наставку меча, Металопластика је посустала, те је домаћи тим пред око 1.500 гледалаца на Бањици рутински одрадио посао и уписао још једну победу.

Најефикаснији играч на мечу био је Никола Црноглавац из Партизана с чак 11 погодака. Вељко Поповић је постигао шест голова, а награда за играча утакмице отишла је у руке капитена црно-белих Николе Зечевића који је маестрално играо у дефанзиви и постигао четири гола.

У тиму Металопластике истакао се Домагој Алиловић са пет погодака.

Тим Ђорђа Ћирковића у наредном колу играће у Костолцу против Рудара, док ће се Металопластика састати са панчевачким Динамом.

Црвена звезда је поражена од Дубочице на свом терену. Тим из Лесковца је чврсто започео меч и ставио до знања играчима црвено-белих да на гостовању желе тријумф.

Дубочица је утакмицу преломила у другом делу, највећу разлику направили су приликом резултата од 23:18 и 24:19. Звезда је покушала да смањи разлику, али до краја није успела да преокрене резултат.

У наредном колу Звезда ће играти против Обилића, а Дубочица ће се у Лесковцу дочекати у дербију југа Србије екипу Врања.

Војводина је убедљиво савладала Обилић са чак 20 голова разлике, а рукометаши Врања уписали су први тријумф у новој сезони Супер рукометне лиге Србије, победивши Рудар.

Распоред и резултати утакмица петог кола:

Петак:
Партизан - Металопластика 28:22
Црвена звезда - Дубочица 26:30
Војводина - Обилић 36:16
Врање 1957 - Рудар Костолац 26:25

Субота:
Југовић - Динамо Панчево
Колубара - Раднички Крагујевац

субота, 12. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи