Читај ми!

Ројевић дебитовао победом - Србија боља од Пољске у првом мечу са новим селектором

Мушка рукометна репрезентација Србије савладала је селекцију Пољске у првом од два пријатељска сусрета у оквиру ЕХФ недеље националних тимова.

Изабраници Бориса Ројевића славили су на дебију новог стручног штаба резултатом 26:25.

Најефикаснији у редовима Србије били су Драган Пешмалбек са шест постигнутих голова, односно Ђорђе Ђекић са четири поготка.

Ројевић је изјавио да је задовољан што је селекторски мандат започео победом.

"Честитао бих мојим момцима на великој борби, на огромној жељи и енергији. Свака победа на страни је јако велика. Јако сам задовољан што смо отворили неки заједнички рад са победом. Било је и добрих и лоших ствари, види се да пресотаје још много да се ради, али јако ми је драго што смо отворили ово окупљање победом. Имамо нови дуел за два дана, покушаћемо да исправимо неке грешке, али бих искористио тај сусрет да дам прилику играчима који су данас имали мању минутажу да више играју", изјавио је селектор "орлова".

Капитен екипе Дејан Милосављев изјавио је да је срећан због начина на који је започет рад са новим стручним штабом.

"Ово је јако битна утакмица за нас, прва са новим селектором. Мислим да смо јако добро тренирали у Ковилову и да су момци то пренели на терен. Наравно, дешавали су се неспоразуми, јер имамо доста добрих играча и свако жели да пружи максималан допринос, али мислим да смо победили једну добру екипу Пољске, са врхунским појединцима. У тренуцима када су могли да преломе утакмицу у своју корист пружили смо најбољи отпор. Јако добар почетак за нас, новог селектора и нови стручни штаб. Наставићемо да тренирамо и да будемо још бољи у наредној утакмици, као и онима које долазе", рекао је Милосављев.

Ројевић је 10. марта званично представљен за новог селектора рукометне репрезентације Србије.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво