Припреме јуниорске репрезентације

Селектор женске јуниорске рукометне репрезентације Србије Душко Милић објавио је списак од 22 играчице које ће се од 6. до 12. априла у Пожеги припремати за квалификациони турнир за учешће на шампионату Европе.

На списку селектора Милића налазе се:

голмани: Кристина Георгијев (Цепелин), Чила Латак (Халас Јожеф) и Марија Ољача (Књаз Милош)

лева крила: Тимеа Рабата (Цепелин) и Тамара Томанић (Макс спорт)

десна крила: Жејлка Николић (Црвена звезда) и Александра Станисављевић (Динамо)

пивотмени и бекови: Драгана Цвијић (Црвена звезда), Јована Жунић (Слодес), Јелена Живковић (Пролетер), Маја Радоичић (Књаз Милош), Ана Секулић (Динамо), Јелена Вујковић (Макс спорт), Јелена Трифуновић (Врњачка Бања), Дијана Радојевић (Јагодина) и Марија Обрадовић (Динамо)

резерве: Наталија Васић (Цепелин), Тина Колунџић (Слодес), Кристина Марковић (Наиса), Јована Пајић (Слодес), Александра Степанић (Лозница) и Марија Филиповић (Црвена звезда).

Најбоље српске јуниорке припремаће се у Пожеги од 6. до 12. априла за квалификациони турнир у Сарајеву, где ће им ривали бити вршњакиње из Црне Горе, Исланда и селекције домаћина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи