Покренута истрага поводом оптужби о намештању финала

Европска рукометна федерација (ЕХФ) отворила је истрагу поводом оптужби да је финале Купа победника купова 2006. године између руског клуба Чеховски Медведи и шпанског Ваљадолида било намештено.

У финалу је тада титула припала руским рукометашима.

Двојица немачких арбитара, који су судили финални меч у Москви, раније су суспендовани, јер им је у торбама после утакмице пронађена велика количина новца.

Судије су изјавиле да им је пронађени новац био подметнут.

Немачка рукометна федерација је прошле седмице суспендовала двојицу арбитара и отворила истрагу против њих.

ЕХФ је саопштила да планира истрагу у вези са још неколико мечева због сумњи да су били намештени. То се односи на утакмице европских квалификација за првенство света које је ове године било одржано у Хрватској, као и на мечеве Лиге шампиона у конкуренцији жена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи