Цветковић: У Нишу ће бити друга прича

Селектор Србије Јовица Цветковић честитао на победи рукометашима Босне и Херцеговине у квалификацијама за Европско првенство и најавио реванш у Нишу.

- Босна је заслужено победила. Ово је био један од дана, од кога ми тренери стрепимо, јер ништа не иде од руке. Напад нам није добро функционисао и с обзиром на то, резултат је добар каква је била игра. У недељу у Нишу нормално је да очекујемо победу. У Чаиру ће бити друга прича - сматра Јовица Цветковић.

Србија је изгубила од Босне и Херцеговине са 31:28. Србија ће истог ривала угостити у недељу у 19.00 уз директан ТВ пренос.  

- Овим поразом искомпликовала се ситуација у другој групи. Ми имамо и даље највеће шансе да се пласирамо на Европско првенство у Аустрији. Борба ће се водити између Русије, Босне и нас. Учинићемо све да Анђелковића и Николића оспособимо за недељу - истакао је Јовица Цветковић.

Халид Демировић селектор рукометне селекције Босне и Херцеговине је истакао:

- Честитам играчима на борбеној игри. Оно што је одлучило утакмицу био је наш голман Енид Тахировић, срећан сам због два бода и желим да уживам у овом тријумфу. Срећан сам што није било инцидената и што је све протекло у најбољем реду. У Нишу ће бити другачија атмосфера, али ми ћемо дати све од себе, па шта буде.

Капитен Србије Младен Бојиновић је истакао:

- Желео бих да честитам Босни и Херцеговини на заслуженој победи. Борили су се фанатично уз изванредну подршку публике. Ми смо промашили десетак зицера и то нас је коштало. Ништа нам није ишло од руке, посебно у нападу. За три дана је реванш и биће то друга прича у Нишу.  

Табела:
1. Русија 5 4 0 1 168:129 8
2. Србија 5 3 1 1 184:136 7
3. БиХ 5 3 1 1 160:141 7
4. Швајцарска 5 2 1 2 145:143 5
5. Италија 5 1 1 3 125:160 3
6. Фарска Острва 5 0 0 5 110:183 0

Парови 6. кола: Швајцарска - Фарска Острва (21. марта), Србија - БиХ, Русија - Италија (22. марта).

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи