Бојиновић: Не знам ко може заменити Анђелковића

Рукометни репрезентативац Србије Младен Бојиновић изјавио је да не познаје играче са ширег списка селектора Јовице Цветковића и да не зна ко би могао да замени на Светком првенству у Хрватској повређеног средњег бека Данијела Анђелковића.

Анђелковићу је јуче пукао мишић на утакмици са Норвешком и за њега је СП завршено.

"Дешавају нам се пехови. Прво Иван Никчевић, сада Анђелковић, и то када је почео да игра добро. Шта да кажем... Скупићемо се и после ових повреда. Било би добро да неко дође, али ко, када је ова репрезентација састављена од истих играча већ две и по године", рекао је Бојиновић.

Према његовим речима, проблем је и што је у питању средњи бек, који организује игру.

"Нема друге... Мора да 'дигне' Ненада Вучковића да одигра боље, да нам више помаже", нагласио је Бојиновић.

Он је додао да је у наредном мечу са Саудијском Арабијом најважнији приступ, јер је екипа већ добила "шамар" од Бразила.

"Саудијску Арабију не сме да потцењује нико, од селектора, нас играча, до новинара. Та два бода из тог меча остављају нас у игри за други круг. Морамо да чекамо расплет у групи, између Египта и Бразила, као и Данске и Норвешке", рекао је Бојиновић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи